+36 (30) 256 3298

HungarianHungarian

Debrecen - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Egyetem sugárút
Alapterület
93 m2
Irányár
150.488.000 Ft
Hirdetés azonosító
311757

Luxus lakás az Egyetem Towerben, kiváló elhelyezkedéssel

Leírás

Debrecen-Sestakert városrészben, az Egyetem közvetlen közelében, városunk legexkluzívabb, újonnan épült társasházában 80 nm alapterületű, 2 hálószoba + nappalis, nagy erkélyes (26 nm) , magas minőségű bútorokkal és gépekkel berendezett lakás eladó.

Az ingatlan fenntartása rendkívül kedvező, beépített hűtő-fűtő rendszerrel felszerelt, melyet a ház hőközpontjának hőszivattyúi biztosítanak, illetve okostermosztáttal ellátott, mely bárhonnan vezérelhető telefonon keresztül.Kialakításra kerültek elektromos naphálók, egyedi világítástechnika, illetve videós kaputelefon is.

A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot és gépeket, jelenleg az ingatlan bérbe van adva, az ingatlan megvásárlása esetén a bérleti jogviszony is átruházásra kerül, ennek részleteiről személyes egyeztetés szükséges!

A társasházban továbbá 0-24 órában rendelkezésre álló portaszolgálat, hatalmas tetőterasz egyedi panorámával, illetve szintén a tetőteraszon wellness részleg (sauna,jacuzzi,medence) is biztosított, melyet az ott lakók díjmentesen használhatnak.



Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Rácz Kristóf

Rácz Kristóf

Értékesítési vezető

+36-70-426 4785

raczkristofsandor@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok